×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 63 niet laden

Alkmaar, 01 oktober 2014. Maandag heeft hightech bedrijf Technobis haar nieuw bedrijfspand op het Energy Innovation Park in Alkmaar geopend. Henk Kamp, minister Economische Zaken en directeur Pim Kat namen voor het grootste deel het officiële gedeelte voor hun rekening.

De middag stond in het teken van technologische innovaties en de ontwikkeling van een hoogwaardige energieregio. Kat en Kamp benadrukten de enorme mogelijkheden die voort kunnen komen uit samenwerking van hightech ondernemingen. Naast de spectaculaire openingsvideo, waarin Technobis haar expertise op het gebied van hightech productontwikkeling en nieuwe technologieën in beeld bracht, werd er ook aandacht besteed aan live demonstraties en netwerken.

Henk Kamp: "Bedrijven als Technobis zijn van onschatbare waarde. Door hun innovatieve en ambitieuze karakter dragen ze niet alleen direct bij aan onze economie, maar werken ze ook als een magneet voor andere bedrijven. Met Technobis in de voorhoede, geeft Energy Innovation Park Alkmaar ambitieuze ondernemers letterlijk de ruimte om te groeien. Zo wordt Alkmaar steeds sterker als energie- en innovatieregio en daar profiteert heel Nederland van."

Het nieuwe pand is helemaal ingericht naar de activiteiten van Technobis. Naast de ruime kantoren voor ontwikkeling en engineering, een assemblagehal voor proto- en serieproductie, stofvrije en ESD veilige testruimten, zijn er ook twee trillingsvrije test laboratoria gerealiseerd om optische meetsystemen op chip niveau te kunnen meten. Technobis is hierdoor in de gelegenheid haar sterke groei van de laatste jaren voort te zetten en op termijn het aantal werkplekken te verdubbelen.

20141001 technobis

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl