Onderweg zijn de eerste tulpenvelden al te zien, en krijgen velen de kriebels om een mooie foto te maken of om een bos bloemen in huis te halen. Bij Bloemfontein Bergen kunnen bezoekers voor beiden terecht, en kunnen de leukste foto’s gemaakt worden.

Bij aankomst volgt een korte instructie van het Bloemfonteinteam, en dan kunnen tulpen geplukt worden. Van roze tot aan paars, er zijn kleuren genoeg. Uitgeplukt? Dan worden de tulpen geteld en krijgen ze een beschermend papiertje voor onderweg, om ze zo mooi mogelijk te houden tijdens de terugrit.

Een schaar meenemen is niet nodig, tulpen kunnen het beste getrokken worden met bol en al. Honden zijn welkom, alleen wel aan de lijn. Na het plukken kan er nog nagenoten worden in de keet met een kopje koffie of thee, en limonade voor de kinderen.

De Bloemfontein vind je aan de Groenweg 8a in Bergen, plukken kan alleen op zaterdag en zondag van 10:00 tot 14:00 uur. Entree is gratis, één bos tulpen is 3,50 euro en drie bossen (30 tulpen) 10 euro. Meer informatie is te vinden op de website van Bloemfontein Bergen. (foto: Pexels)
Pin It
Bekeken: 112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/