Alkmaar, 13 november 2014. Vorige week dinsdag werd de netwerkbijeenkomst Sport en Maatschappij gehouden. Tijdens die bijeenkomst werden een aantal pilotprojecten getoond waarbij maatschappelijke organisaties en sportverenigingen elkaar helpen. Eén daarvan is het programma "Lijn5". In Samenwerking met Dynamic Fit heeft trainingscentrum Alkmaar een programma opgezet voor jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Het programma is erop gericht om deze jongeren diverse lichamelijke trainingen te bieden, in combinatie met sociale competenties. De jongeren zijn bij Lijn5 aangemeld omdat het ze niet lukt om aan het werk te blijven of bijvoorbeeld zijn uitgevallen in het praktijkonderwijs. Binnen een paar maanden wordt al gekeken naar mogelijkheden voor uitstroom naar stage, werk of een passend vervolgtraject. Door de  intensieve begeleiding in het proces van gedragsverandering hebben de deelnemers veel aan de trainingen.

 

 

Pin It
Bekeken: 1404x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/