Alkmaar, 12 november 2012. Wat vinden de lijsttrekkers van het huidige cultuurklimaat in Alkmaar? Doen het politiek bestuur, de culturele instellingen, de makers, de ondernemers, de burgers voldoende aan kunst, cultuur en erfgoed? Wat ontbreekt er, wat zouden zij anders doen? En hoe kijken de politieke partijen aan tegen de verbinding tussen stad en land nu Alkmaar wordt uitgebreid met Graft-de Rijp en Schermer? Dinsdagavond scherpten de politieke partijen hun messen om elkaar op inhoud met woorden te bevechten.

Het meest opvallend was eigenlijk de verklaring die de partijen, behalve OPA en PvdA, aflegden over een interview. Ze zijn boos over een interview dat de Alkmaarsche Courant hield met fractievoorzitters Victor Kloos en Paul Verbruggen, en dat zaterdag en zondag om 17.00 uur bij Alkmaar Centraal TV te zien zal zijn. Hoofdredacteur Fred Hoogendoorn van De Alkmaarse Courant was ook aanwezig bij het debat, maar wilde desgevraagd niets over het onderwerp kwijt.

 

Pin It
Bekeken: 1493x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/