Alkmaar, 04 november 2014. Dat er heel wat talent in de regio woont is inmiddels juryleden Tommie Christiaan, Laurien Verstraten, Angela Groothuizen en Ralf Mackenbach ook duidelijk geworden. Zij hadden afgelopen zondag de moeilijke taak de winnaars aan te wijzen van Alkmaars Talent. Dat bleken uiteindelijk in de categorie 13+ pianist/zanger Luuk Ransijn en bij de jongeren (6-13 jaar) vioolvirtuoos Dahpne Kouwets  te zijn. Daphne won bovendien de publieksprijs en ging dus met twee bekers naar huis. Maar ook de andere finalisten zorgden voor een spetterende optredens. Tijdens de finale ging bovendien de videoclip met alle finalisten in premiere.

De clip wordt ingezet om het jeugdcultuurfonds onder de aandacht te brengen. Directeur van het Jeugdcultuurfonds Bertien Minco was aangenaam verrast door het iniatief. Alkmaars Talent wordt georganiseerd om kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven om op te treden en tegelijkertijd aandacht te vragen voor het Alkmaarse Jeugdcultuurfonds.

 

 

Pin It
Bekeken: 2122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/