Alkmaar, 04 november 2014. Het Stadspanel is al jaren een begrip in Alkmaar. Deelnemers gaven via online enqu?tes hun mening over allerlei onderwerpen die in Alkmaar speelden. De afgelopen periode is er geen gebruik meer gemaakt van het panel. Het gemeentebestuur vindt de mening van inwoners van Alkmaar echter wel zeer waardevol, dus wordt het Stadspanel nieuw leven ingeblazen onder de naam Alkmaarpanel. Nieuwe deelnemers zijn welkom.

Om goed rekening te houden met wat er leeft in de stad, hoort de gemeente graag wat mensen bezighoudt op allerlei gebieden. Denk bijvoorbeeld aan wonen, sporten, bereikbaarheid, recreatievoorzieningen en nog veel meer. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter er gepeild kan worden wat wel en niet gewenst is in de stad. Inwoners die al lid waren van het Stadspanel ontvangen automatisch bericht over de verandering en worden uitgenodigd om aan het eerste onderzoek van het Alkmaarpanel mee te doen.

Het Alkmaarpanel is een digitaal platform. Inwoners die zich aanmelden, worden maximaal 10 keer per jaar gevraagd anoniem online een aantal vragen te beantwoorden. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om bijvoorbeeld panelleden uit een bepaalde wijk specifiek te bevragen over iets dat in hun buurt speelt. Andere gemeentelijke afdelingen kunnen en mogen niet bij de gegevens. Er is geen verplichting om mee te doen aan enquêtes. Uiteraard kunnen deelnemers zich ook weer uitschrijven, wanneer ze dat willen.

Inwoners kunnen -hier- direct al meedoen aan een peiling van het vernieuwde Alkmaarpanel. Na het invullen van de vragenlijst, kan men zich aanmelden als lid van het Alkmaarpanel.

Pin It
Bekeken: 1502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/