Alkmaar, 05 november 2014. Dinsdagavond werd er in de operawijk in Daalmeer ingebroken in twee huizen. In de Otellostraat werd ingebroken tussen 18.00 en 21.45 uur. De dader kwam het seniorenappartement binnen door een raam open te breken. Ook was er braakschade aan een balkondeur. De gehele woning werd doorzocht. Hierbij werd onder andere geld buitgemaakt. 

Tussen 19.15 en 21.45 uur werd ingebroken in een huis aan de Fideliostraat. Hier kwam de dader binnen door een balkondeur open te breken. Ook hier werd de hele woning doorzocht. Of er iets is buitgemaakt is nog niet bekend.

Dinsdag werden ook totaal vier inbraken gepleegd in Tuitjenhorn en Warmenhuizen en ook hier werden deuren of ramen geforceerd. Bij een van de inbraken, tussen 16.50 en 20.10 uur aan De Helt in Tuitjenhorn, heeft een getuige twee verdachte mannen over een schutting zien klimmen van ongeveer 25 en 35 jaar oud. Bij een inbraak aan de Stationsstraat in Warmenhuizen rond 18:50 uur bleef het bij een poging. Buurtbewoners hoorden vreemde geluiden en gingen kijken. Zij zagen nog net een man wegvluchten. De achterdeur van het huis bleek beschadigd.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 2242x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/