Alkmaar, 27 oktober 2014. Naar aanleiding van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen heeft het Stedelijk Dalton College Alkmaar dinsdag een verkiezingsdebat gehouden. Een tiental gemeenteraadsleden en vier wethouders waren daar bij aanwezig, de leerlingen gingen met hen in debat over een aantal actuele, lokale kwesties in debat gaan met de politici. 

Op het Dalton bestaat sinds enige jaren een bloeiende debatclub die iedere week oefent met allerlei stellingen om debatvaardigheden te vergroten. Dinsdag werd in wisselende combinaties en onder leiding van een gespreksleider kort gedebatteerd. De onderwerpen waren gevarieerd en toegespitst op de gemeente. Een jury gaf na afloop commentaar en wees twee winnaars aan. Doel was om het debat en de plaatselijke politiek breder onder de aandacht te brengen in de school. En het was natuurlijk een goede oefening voor de debatclub.

 

 

Pin It
Bekeken: 1600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/