Alkmaar, 29 oktober 2014. Ze waren er allemaal, de lijsttrekkers van de politieke partijen die op 19 november meedoen aan de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Alkmaar. De grote en bekende partijen, maar ook de kleine(re), (ver)nieuw(d)e partijen en zelfs een éénmansfractie. Het debat was georganiseerd door het NHD van wie hoofdredacteur Fred Hoogendoorn het debat leidde.

Na het doornemen van de spelregels kreeg iedere lijsttrekker de mogelijkheid een vraag neer te leggen bij een andere lijsttrekker en diende er een duidelijk ja of nee geantwoord te worden op stellingen. Een lastige zaak, want een kort antwoord is vaak zeldzaam in het politieke spel. Maar de teugels werden goed strak gehouden waardoor het toch een boeiend spektakel werd dat wellicht een zwevende kiezer bij de voor hem of haar juiste partij heeft doen landen.

 

Pin It
Bekeken: 1592x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/