Alkmaar, 22 oktober 2014. Gemeente Alkmaar en Regio VVV Hart van Noord-Holland lanceerden dinsdag de nieuwe recreatieve route app van regio Alkmaar. De feestelijke gelegenheid vond plaats in het Hollands Kaasmuseum in het Waaggebouw en werd gecombineerd met een netwerkborrel. In mei startte RVVV Hart van Noord-Holland in opdracht van de gemeente met de ontwikkeling van vijf digitale belevenisroutes; fiets- en wandelroutes in en om de gemeente die bewoners en bezoekers kennis laten maken met de stad en haar omgeving. Alle routes zijn voorzien van extra informatie over bezienswaardigheden en tussenstops. Daarnaast kunnen gebruikers genieten van voordelen die ondernemers hen aanbieden, zoals een korting op entree of lunch.

De komende jaren worden de belevenisroutes aangevuld met andere routes en kunnen buurgemeenten zich aansluiten. Dit kunnen wandelingen, fietstochten, kanotochten, wielertochten, hardlooptochten of zelfs schaatstochten zijn.

 

Pin It
Bekeken: 2853x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/