Alkmaar, 22 oktober 2014. Op 6 november vindt het eerste onderwijscafé 'Alkmaar leert!' plaats. Het doel van dit onderwijscafé is om een ontmoetingsplaats voor docenten te worden in Alkmaar en omstreken, zodat zij de talenten van leerlingen nog verder kunnen benutten. Het thema van de eerste avond is; ''welke leraar wil je zijn''? De avond zal ingeleid worden door Simon Verwer, docent filosofie en edu-blogger.

De intentie is om minimaal twee maal per jaar een Alkmaars onderwijscafé te organiseren. De eerste avond zal plaatsvinden in de Eenhoorn op donderdag 6 november. De avond start op 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1821x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/