Voor het Alkmaarse sportcomplex De Meent Bauerfeind is een 69 meter lange bobstartbaan verrezen. Woensdagmiddag opende wethouder Sport Pieter Dijkman Bobstart Experience door als eerste een tijd neer te zetten.

De wethouder trapte af door onder begeleiding van oud-Olympisch bobslee piloot Arend Glas als eerste een afdaling te maken. Na een korte sprint suisde hij met copiloot en bestuursadviseur Eelco Kroon de baan af. “Een snelle tijd? Geen idee, maar een super ervaring is het wel!” aldus Pieter Dijkman.

Om de opening van de Bobstart te vieren organiseert Alkmaar Sport een openingsactie op zondag 4 februari tussen 13.00 en 16.00 uur. Voor € 5,00 kunnen bezoekers vier keer een Bobstart ervaren en proberen de scherpste tijd van wethouder Dijkman te verbeteren.

De piloot en bijrijder van de snelste bob winnen een Citytrip met een Hyundai Kona, inclusief hotelovernachting en zakgeld.
Pin It
Bekeken: 2706x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/