Cabaretière Mylou Frencken en journalist Frénk van der Linden verzorgen op zondag 18 februari in de bibliotheek in Alkmaar een middag met ontroerende liedjes, onthullende verhalen, grappige anekdotes en prangende vragen, gesteld door interviewster Maureen Hessel.
Mylou Frencken (zangeres/cabaretière) en Frénk van der Linden (interviewer) zijn aan elkaar gewaagd. Mylou publiceerde onlangs de veelgeprezen bundel Leven in het Lied, waarvoor ze kleinkunstcollega's ondervroeg over hun meest dierbare eigen lied. ZE toert door Nederland met haar gelijknamige voorstelling, waarvoor ze van de Theaterkrant vijf sterren kreeg.
Frénk presenteerde onlangs in De Wereld Draait Door zijn nieuwe boek Onder Hollandse helden., met daarin ontmoetingen met talloze bekende Nederlanders. Ook beschrijft hij welke lessen hij leerde als reporter en als zoon van ouders die elkaar na hun scheiding 40 jaar niet spraken.
Frénk & Frencken (ook in het dagelijks leven partners) geven in de bibliotheek in Alkmaar Centrum een speciale mini-voorstelling waarin de liedjes van Mylou worden afgewisseld met verhalen-van-achter-de-schermen door Frénk. De twee worden ook op prikkelende wijze geïnterviewd door Maureen Hessel.
De voorstelling start om 14:30 uur, de zaal is open vanaf 14:00 uur. Toegang is 5 euro. Reserveren kan via bibliotheekkennemerwaard.nl of in de bieb.
 
Pin It
Bekeken: 2731x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/