De strijd om de meeste stemmen is losgebarsten in politiek Alkmaar. BAS doet voor het eerst mee aan de verkiezingen en wil, net als de gevestigde partijen, direct beginnen met het beplakken van de stad.

Alleen weet BAS nog niet welk nummer ze krijgt op de kieslijst en moet ze  wachten tot de verloting van de lijstnummers op vrijdag 9 februari gedaan is. Zodra het kiesnummer bekend is kunnen de posters gedrukt en aangeplakt worden.

Dit geeft BAS een aanplak-achterstand van bijna drie weken vergeleken met de partijen die wel al een kiesnummer hebben. Dat vindt de lokale partij van fractieleider Ben Bijl geen eerlijke start en het heeft daarom een creatieve en ludieke oplossing bedacht om toch te kunnen starten met de campagne: de eerste opgeplakte poster heeft een groot vraagteken.
Pin It
Bekeken: 2688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/