Donderdagochtend vroeg heeft op de hoek van de Marktstraat en de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een taxi. Hierbij raakte een vrouw, die achterop de scooter zat, gewond.

De scooter reed op de Gedempte Nieuwesloot in de richting van de Kanaalkade en raakte in botsing met een taxi die de Marktstraat wilde inrijden. De scooterrijders kwamen ten val,  en de passagiere raakte gewond. Zij is door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Er ontstond onenigheid tussen toegesnelde vrienden van de scooterrijders en de taxichauffeur, omdat deze laatste niet direct uit zijn taxi kwam om eerste hulp te bieden. Volgens getuigen was hij aan het bellen met 112. 

De taxichauffeur voelde zich bedreigd door de vrienden van het slachtoffer en bleef vervolgens in zijn taxi zitten tot de politie kwam. Meerdere politieagenten waren snel ter plaatse om de gemoederen te kalmeren.

De scooterbestuurder had teveel alcohol gedronken en is meegenomen naar het politiebureau.

 
Pin It
Bekeken: 2892x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/