Het voorjaar is begonnen en dat is duidelijk te horen en te zien in het Noord-Hollands Duinreservaat. Op zondag 13 mei organiseert IVN-gids Jos Bos een interessante voorjaarswandeling door het duingebied en vertelt over het landschap en de dieren in dit gebied.

Duinhagedissen, boompiepers, Schotse Hooglanders, konijnen, vlinders en andere dieren, met een beetje geluk laten deze zich tijdens de wandeling zien of horen en vertelt Jos over deze dieren in relatie tot het landschap.

De start is om 10:15 uur bij de parkeerplaats Uilenvangerweg in Bergen en het einde is rond 12:00 uur bij de Schaapskooi. Hier is de bezoekersruimte van het IVN geopend, en is er koffie en warme chocolademelk te verkrijgen.

Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (er is een kaart-automaat bij de parkeerplaats).

Meedoen aan de wandeling kost van 2,50 euro per persoon. Kinderen en leden van IVN/KNNV mogen gratis meewandelen. (Foto: Jos Bos)
Pin It
Bekeken: 1958x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/