Alkmaar, 03 maart 2015. Vrijdag de 13e maart kent geen ongeluk voor Podium Victorie want om 19:45 uur is het daar tijd voor ‘Laat het vanavond Gebeuren’ met niemand minder dan Jules Deelder. Als muzikant wil je niets liever dan dat jouw verhaal goed overkomt. Dit heeft alles te maken met je teksten en je voordracht. De meesten kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken. Jules Deelder kan hier echt alles over vertellen.

In een gaaf decor van meubels van de Vintage Winkel Ook Leuk, gaat interviewer Bazz Barnasconi in gesprek met de artiest, maar ook met het publiek. Bazz is een geboren gespreksleider die een brug weet te slaan tussen de artiest en het publiek. Een intieme ontmoeting zo vlak voor een optreden geeft een diepere laag.

Voor wie even niet meer weet wie Jules Deelder ook alweer is... Misschien gaat er een belletje rinkelen als bij zijn bijnaam: ‘De nachtburgemeester van Rotterdam’. Julius Anton Deelder is een Nederlandse dichter, voordrachtskunstenaar, performer en schrijver. Hij is geboren op 24 november 1944 in Rotterdam. Hij noemt zichzelf graag een ‘aucteur’, een dichter die gezien en gehoord moet worden. Deelders werk kenmerkt zich door korte zakelijke zinnen met daarin veel Engelse woorden en uitdrukkingen afkomstig uit de wereld van de pop en underground.

Toegang is €3.50. Meer informatie op de websites van Popup Alkmaar en Podium Victorie.

Pin It
Bekeken: 2304x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/