Alkmaar, 03 maart 2015. Zondag 24 mei vindt de tweede editie van Rondje Oudorp plaats. De eerste editie was vorige zomer met ruim 350 deelnemers een groot succes. Maar dit jaar wil de organisatie meer. Het zet het evenement dan ook professioneler neer en richt zich daarbij op 800 deelnemers. Zo is het parcours veranderd, wordt de tijd van de deelnemers geregistreerd en ontvangt iedere deelnemer bij de finish een beloning voor deelname. Daarnaast biedt Rondje Oudorp dit jaar ook aandacht aan de kinderen tot en met 12 jaar, met een heuse KidsRun. Zij hebben de mogelijkheid om een afstand van 1km te lopen. De deelnemers ouder dan 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de 5km of 10km.

Rondje Oudorp is een hardloopevenement voor zowel de beginnende als de ervaren hardlopers. Het doel van het evenement is om zowel jong en oud een podium te bieden om hun sport te beoefenen en daarbij het plezier in sporten te stimuleren. De omgeving van Oudorp is hiervoor uitermate geschikt, omdat het parcours door zowel natuurlijk groen als door woonwijken loopt.

De start en finish vindt plaats op het terrein van vv. Kolping Boys te Oudorp. Inschrijven is online mogelijk via de website RondjeOudorp.nl. 

Pin It
Bekeken: 2117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/