Alkmaar, 02 maart 2015. Vrijdag 8 mei organiseren Chantal Boon en Roos van Velsen een 5x5 voetbaltoernooi voor Alpe d'HuZes in samenwerking met het KWF kankerfonds. Voetbal is de passie van de twee 19-jarige meiden en ze zijn er sinds jongs af aan al mee opgegroeid. Daarnaast geloven zij in een wereld zonder kanker. Voor onderzoek is uiteraard veel geld nodig en Chantal en Roos willen hun steentje bijdragen.

De betrokkenheid heeft vooral voor Roos een persoonlijk tintje. Haar oude groepsleidster Anja de Bruin kreeg borstkanker. Zij overwon uiteindelijk en zal de komende Alpe d'HuZes (op 4 juni) voor de derde keer meedoen. "Ik ben zo ontzettend trots, dat ik graag geld wil doneren maar 10 euro voelt zo machteloos... Ik vroeg Chantal Boon mij te helpen en daar hoefde zij geen twee keer over na te denken"' vertelt Roos. "Het toernooi gaat nu echt plaats vinden en wij zouden het super tof vinden als het goed onder de mensen - en vooral kinderen - komt zodat iedereen er vanaf weet".

Het toernooi is voor jeugdteams van 8 t/m 10 jaar en 11 t/m 15 jaar en wordt gehouden bij Jong Holland. Inschrijving kan tot en met 16 april via het mailadres op de flyer die op de flyer. Jongens en meisjes, woonplaats... het maakt niet uit en op voetbal zitten is niet nodig. Inschrijfkosten zijn 2 euro per persoon. De opbrengsten zullen volledig naar het KWF gaan. Wie niet wil of kan meedoen is natuurlijk welkom om kijken en aan te moedigen.

 

Pin It
Bekeken: 2170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/