Amstelveen/ Alkmaar, 02 maart 2015. Zondagavond verloor het eerste herenteam van DAW de uitwedstrijd tegen De Futen. Ondanks een goed spelende gastspeler Jeroen Paarlberg had DAW weinig in te brengen tegen de routiniers uit Amstelveen. Vooral het het smalle bad van de thuisploeg brak de Alkmaarders op, omdat zijzelf in een breed bad spelen. Tot halverwege wist DAW de schade beperkt te houden met 8-7, maar uiteindelijk werd de uitslag 14 -7.

DAW Heren 1 blijft ondanks het verlies op plaats 7, maar achtervolger Hoorn ligt nu nog maar 2 punten achter. Twee van de drie teams waar de Alkmaarders aansluiting bij wil krijgen verloren ook, dus wat dat betreft zijn er nog steeds mogelijkheden. Zaterdag 7 maart ligt nummer 4 Flevo bij DAW in het bad, een uitstekende kans om een inhaalslag te maken.

Pin It
Bekeken: 2126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/