Alkmaar, 25 februari 2015. Herenmodezaak Spaander opent een tijdelijke zaak aan de Payglop, heeft eigenaar Ronald Nordemann bekendgemaakt. Nordemann zit sinds de Nieuwjaarsbrand in de Langestraat zonder winkel, toen deze samen met nog drie panden geheel afbrandde. Inmiddels is het proces dat tot herbouw van de winkels van Spaander, Waardijk en ICI Paris XL moet leiden, gestart. Men hoopt nog dit jaar te heropenen. Om die periode te overbruggen waren Nordemann en Waardijk op zoek naar tijdelijke huisvesting. Waardijk had die al gevonden in het voormalige pand van Halfords, ook aan de Langestraat.

In het pand aan de Payglop zit nu nog een outletzaak, Scamm. Nordemann kan nog niet zeggen wanneer hij zijn tijdelijke vestiging opent. "Er moet veel gebeuren, om het pand in een toonaangevende mannenmode belevingswinkel om te toveren. Een team van helpers en specialisten is gestart met het ontwikkelen van plannen en realisatie. We zijn blij weer met een opbouw bezig te zijn. Men kan straks weer als vanouds terecht in een we nieuwe eigentijdse mannenmode zaak’’, zegt hij.

Nordemann vindt de plek aan de Payglop een ’mooie, drukke A-locatie’. De winkel is 180m2 groot en heeft een entresol van 70m2. Op de tweede verdieping is royale ruimte voor magazijn en kantoor.

Pin It
Bekeken: 1719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/