Alkmaar, 25 februari 2015. MultiCopy Alkmaar is een samenwerking aangegaan met JMango360. Samen met het app-bedrijf creëert MultiCopy | The Communication Company nu ook smartphone apps voor haar zakelijke klanten. Ze zorgen voor de ontwikkeling en uitvoering van de apps van idee tot publicatie in de app stores.

Interactieve, mobiele communicatie is een van de snelst groeiende marketingdiensten. De mogelijkheden hiervan waren tot voor kort voorbehouden aan grotere bedrijven, maar door de introductie van deze diensten door MultiCopy Alkmaar is  deze communicatievorm betaalbaar geworden voor kleinere en middelgrote organisaties.

Koning & Hartman is een van de klanten waarvoor MultiCopy op dit moment een app ontwikkelt. Marketing manager Rowena Ladeur: "Ook voor ons technologiebedrijf wordt het mobiele kanaal steeds belangrijker. We zijn zeer te spreken over onze partner. Onze eerste app voor klanten gaat binnenkort live en naar verwachting zullen er nog vele volgen".

Pin It
Bekeken: 2170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/