Alkmaar/Schoorl, 30 januari 2015. Karatevereniging Funakoshi organiseert zaterdag 21 februari om 10:00 uur een zelfverdedigingsles voor meiden van 10 tot en met 15 jaar in de Blinkerd in Schoorl. Onder leiding van de ervaren karateka’s Ella Doesburg, Maaike Leijsen en Martha Timmerman zullen gedurende 2,5 uur diverse onderwerpen aan bod komen en worden de meiden zowel mentaal als fysiek een beetje weerbaarder gemaakt. Voor het volgen van de les is vechtsportervaring niet nodig en alleen meiden kunnen zich aanmelden. De les wordt mogelijk gemaakt door een sponsoring uit het Rabo Jeugdsport Fonds.

Onderwerpen die de revue passeren sluiten aan bij de belevingswereld van meiden in de doelgroep. Wat doe je als je het gevoel hebt dat je achtervolgd wordt? Wat zeg je als iemand in de bus wel erg dichtbij je komt zitten? En hoe maak je duidelijk dat je je mobieltje toch echt liever niet uitleent? Natuurlijk komen ook fysieke aspecten van zelfverdediging aan bod, zoals het bevrijden uit een pakking of wurggreep. “Helaas kunnen we in 2,5 uur niet een volledige zelfverdedigingscursus aan bod laten komen, maar we willen de meiden nét dat zetje in de juiste richting geven. We zijn wat dat betreft erg dankbaar voor de bijdrage van de Rabobank en Sportraad, dit maakt het voor ons als vereniging mogelijk deze sportieve les gratis aan de meiden aan te bieden.”

Aanmelden voor de les kan nog per mail bij Johan Doesburg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 1547x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/