Heerhugowaard, 30 januari 2015. Vrijdag 6 maart treden de winnaars van The Voice of Holland 2014 op in Cool. De drie zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley, beter bekend als O’G3NE geven een sta-concert in de Rodi Media zaal met in het voorprogramma de regionale band Wies & De Liefde.

Eind december wonnen O'G3NE de finale van The Voice of Holland. Al tijdens de blind auditions maakten de drie zussen een verpletterende indruk op de jury met het nummer Emotion van Destiny’s Child. De dames kozen Marco Borsato als hun coach en dat heeft hen geen windeieren gelegd. Onlangs ontvingen ze een gouden plaat voor hun single Magic. Nu de storm van The Voice is gaan liggen komen deze nachtegaaltjes naar Cool, voorafgegaan door een prachtig voorprogramma van Wies & De Liefde.

Wies & De Liefde, bestaande uit Wies Kavelaar, Wouter Mooy en Ton Nieuwenhuizen hebben elkaar gevonden in de liefde voor muziek uit de jaren 60/70. Samen hebben ze een nieuw programma gemaakt met stukken geïnspireerd op Bonnie Raitt, CS&N, Buffalo Springfield en eigen werk.

Om  20.30 uur stappen Wies & de Liefde op de bühne. Ze worden om 21:15 uur afgelost door O'G3NE. Om 21:45 uur is de beurt aan een DJ. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website van Cool of bij de servicebalie van Cool.

Pin It
Bekeken: 2614x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/