Bergen, 30 januari 2015. Na 40 jaar plannen maken en die vervolgens weer wijzigen is het dan nu zo ver: de gemeenteraad van Bergen stemde op 29 januari in met de structuurvisie Mooi Bergen 2.0. Deze visie bestaat onder andere uit een vernieuwd centrum met meer groen en nieuwbouw.

 

De weg naar de besloten renovatie is echter niet makkelijk geweest: oppositiepartijen en veel bewoners protesteerden namelijk tegen de plannen. Vooral het plan van de Aldi om te verhuizen naar de plaats waar vroeger het Harmoniegebouw en de brandweerkazerne stonden stuitte op veel weerstand. Bewoners vinden namelijk dat het nieuwe gebouw, wat een oppervlak van 1350 vierkante meter gaat krijgen, de aanblik van de ingang van Bergen geen goed zal doen.

 

De meeste raadsleden vonden Mooi Bergen echter een prima plan, dus het staat nu eindelijk vast dat het centrum gerenoveerd gaat worden.

Pin It
Bekeken: 2133x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/