Heerhugowaard, 23 januari 2015. Na onder meer Calculated en Suzanne Mateysen is het donderdag 5 februari de beurt aan radiomaker Rene Bremmers voor zijn 'avond van' in Café Cool, met optredens van lokale talenten en Alexander McKEnzie & the Underpaid. Rene Bremmers is radiomaker bij Compleet FM, met oor voor muzikaal talent. In zijn programma The Basement geeft hij vooral regionale artiesten de kans om live op de radio te spelen. De avond van Rene Bremmers wordt dan ook een muzikale avond met het betere van wat er in zijn programma verscheen; de singer-songwriters Mikky Zomerdijk en Kiek, en de band Alexander McKenzie & the Underpaid.

De Obdamse Kiek is een singer-songwriter die, geïnspireerd door theatrale zangeressen als Regina Spektor en Amanda Palmer, opvalt door haar pianospel en songs die tegen kleinkunst aanschurken. Mikky Zomerdijk is Alkmaarse, maar ze studeert in Rotterdam. Vorig jaar won ze de eerste Cool Singer-songwritercontest en ze speelde daardoor in de Rodi Media zaal met Chip Taylor. Net als Mikky, reizen Alexander McKenzie & the Underpaid af vanuit Rotterdam. Ze speelden al vaker bij Rene en maakten indruk tijdens een optreden in Kompleks. De band, onder leiding van zangeres Lori McKenzie, maakt mooie melancholische muziek met een vintage sound en neemt je mee op een soms trieste, soms vrolijke, maar altijd mooie, muzikale reis.

'De avond van' met Rene Bremmers begint om 20.00 uur plaats in Café Cool, Coolplein 1 in Heerhugowaard.Toegang is gratis.

Pin It
Bekeken: 2104x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/