Alkmaar, 23 januari 2015. In februari worden weer Tablet Cafés georganiseerd bij Bibliotheek Kennemerwaard. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen mensen kennis delen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over aanschaf een gebruik van de pc-tablet. Het is handig om de eigen tablet mee te nemen, maar voor diegenen die er (nog) geen een hebben zijn ze te lenen. Mensen met een eigen iPad worden verzocht hun AppleID (wachtwoord om apps te kunnen downloaden) paraat te houden.

Tablet Cafés zijn er dinsdag 17 februari in Heerhugowaard Centrum, op woensdag 25 februari in Bibliotheek Alkmaar Centrum (in samenwerking met SeniorWeb). In de vestiging Bergen is het Tablet Café maandag 23 februari van 15.00 tot 17.00 uur. Tablet Café duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

Aanmelden voor een van deze bijeenkomsten kan bij de klantenservice in de betreffende bibliotheek, telefonisch of per email. Vol is vol! Meer informatie op de website van Bibliotheek Kennemerwaard.

Pin It
Bekeken: 1517x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/