Alkmaar, 13 januari 2015. Zaterdag startte de renovatie van de Friesebrug. Hiervoor is de brug deels afgesloten tot 31 januari. Het houten brugdek wordt vervangen door een kunststof brugdek en de zogenoemde ‘brugkelder’ wordt geconserveerd. Als alles volgens planning verloopt, is de volledige renovatie vrijdag 13 februari afgerond.

De Friesebrug is tijdens de werkzaamheden voor de helft afgesloten. Verkeer de stad in wordt omgeleid en het openbaar vervoer wordt ondersteund door verkeersregelaars. Fietsers en voetgangers wordt geadviseerd over de Ringersbrug te gaan. De brug wordt voor scheepvaart gestremd tot en met donderdag 15 januari. Er wordt dan ook in de avond en de nacht gewerkt, om de stremming zo kort mogelijk houden. De werkzaamheden zullen waarschijnlijk geluidsoverlast veroorzaken.

Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op de gemeentelijke website onder het kopje ‘Werk in uitvoering’.

 

 

Pin It
Bekeken: 3020x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/