Alkmaar, 13 januari 2015. Een 75-jarige vrouw heeft maandagmiddag rond 15.00 uur een inbreker in haar huis aan de Oranjelaan betrapt. Samen met haar dochter kwam de vrouw thuis en merkte op dat de gordijnen gesloten waren, terwijl zij die bij vertrek open had gelaten. Toen de twee naar binnen keken, zagen zij dat de woonkamer overhoop was gehaald. Terwijl zij via de voordeur naar binnen kwamen, vluchtte een jongen via de achterzijde. Hij ging er vandoor in de richting van het Zanderspad.

De verdachte wist het huis binnen te komen door een raam aan de achterzijde in te gooien met een beeld. Daarna heeft hij het huis doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies buit is gemaakt.

De verdachte is rond de 17 jaar oud, 1.60 meter lang en heeft een slank postuur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon. De inbreker had een grijs petje op zijn hoofd en droeg een zwarte rugtas op zijn rug. Het signalement komt enigszins overeen met die van een jonge inbreker die ongeveer 40 minuten later plaatsvond aan de Troelstrakade. De politie zoekt getuigen of mensen die iets gezien of gehoord hebben. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 1280x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/