Broek op Langedijk, 13 januari 2015. De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie, waarbij een man uit Velsen mishandeld is. Het incident vond zaterdag plaats tussen 10.45 en 11.00 uur op de Westelijke Randweg bij Broek op Langedijk. 

Een 22-jarige man uit Velsen-Noord reed op de Westelijke Randweg richting van de Pepsi-fabriek toen een ander vlak achter hem kwam rijden. Deze haalde hem in, ging voor hem rijden en zette zijn auto stil op de weg. De bestuurder stapte uit en liep naar de auto van de man uit Velsen, die inmiddels ook gestopt was. Uit het niets gaf de man een vuistslag in het gezicht van de Velsenaar. Daarna liep hij terug naar zijn auto en reed weg. Het slachtoffer bleef achter met een verwonding aan zijn neus en een kapotte bril.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Heerhugowaard op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Pin It
Bekeken: 1051x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/