Alkmaar, 14 november 2014. Voor een aantal mensen in een uitkeringssituatie is het niet altijd even makkelijk om passend werk te vinden, terwijl ze daar vaak wel geschikt voor zijn. Gebrek aan werkervaring is een veelgenoemde oorzaak. MEE Noordwest-Holland is mede daarom het project ‘Scoren met Jongeren’ gestart. Het project past naadloos in de doelen zoals die tijdens de netwerkbijeenkomst 'Sport en maatschappij' zijn besproken en getoond. Via ‘Scoren met Jongeren’ doet de kandidaat (met een Wajong of WWB uitkering) werkervaring op bij een sportvereniging in de regio Alkmaar om uiteindelijk binnen één jaar door te stromen naar vrijwilligerswerk, opleiding, re-integratietraject of een baan.

Er wordt twaalf tot zestien uur per week werkervaring opgedaan bij de sportclub. Bij de werkzaamheden wordt de medewerker ondersteund door een mentor van de sportvereniging.

 

 

Pin It
Bekeken: 1417x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/