Alkmaar, 13 november 2014. Koningin Máxima opende donderdagmiddag de Lustrum Beursvloer van Stichting De Waaier in het AFAS Stadion en sprak er kort met een aantal bestuursleden. Stichting De Waaier is makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen en organiseert dit ‘matchevenement’ zodat enkele honderden bedrijven en maatschappelijke organisaties in de regio groot Alkmaar elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten en afspraken kunnen maken. Op de Lustrum Beursvloer bieden bedrijven ‘om niet’ hun kennis, materialen of vrijwilligersuren van medewerkers aan maatschappelijke organisaties aan. Deze non-profit organisaties gaan op hun beurt op pad om hun vraag in te vullen. Zij zoeken bijvoorbeeld advies en ondersteuning bij een juridisch probleem, een workshop communicatie om de pers beter te bereiken of helpende handjes om bijvoorbeeld een kinderboerderij op te knappen.

Als beide partijen tot een afspraak komen, is er sprake van een match. Een marktmeester leidt dit proces in goede banen en een notaris bekrachtigt de afspraak op een speciaal matchformulier. De vorige Beursvloer (in 2012) leverde een record aantal  van ruim 500 matches op.

 

 

Pin It
Bekeken: 2719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/