Alkmaar, 13 november 2014. Alkmaar wordt in aanloop naar de verkiezingen op 19 november overspoeld met Haagse politici. Partijleider en fractievoorzitter van D66 Alexander Pechtold voert zondag samen met D66-Kamerlid Steven van Weyenberg campagne. Vanaf 13.00 uur helpen zij in het centrum van Alkmaar D66-lijstrekker Elly Konijn en de andere kandidaat-raadsleden van D66 om duidelijk te maken waar de partij in Alkmaar voor staat. Pechtold: “Nadat wij in maart bij de gemeenteraadsverkiezingen in veel gemeenten de grootste zijn geworden, steun ik onze lijsttrekker Elly Konijn graag om ook in Alkmaar een mooie uitslag te behalen.” 

Het zijn spannende verkiezingen in Alkmaar. Het belooft volgens peilingen een tweestrijd te worden tussen D66 en OPA. Goed onderwijs en meer banen zijn de grootste speerpunten van D66 in Alkmaar. Daarnaast wil D66 de komende raadsperiode werk maken van een aantrekkelijke en veilige leefomgeving voor de inwoners van Alkmaar. Pechtold: “Goed om te zien dat D66 in Alkmaar volop campagne voert voor de herindelingsverkiezingen. De gemeente speelt een steeds grotere rol in het leven van mensen, daarom moeten mensen ook een veel grotere rol spelen in hun gemeente. Dat begint met stemmen op 19 november. Stemmen op D66.”

Pin It
Bekeken: 1380x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/