Alkmaar, 12 november 2014. Op 30 november komt de familievoorstelling Pippi Langkous (6+) naar Alkmaar. De creatie van Astrid Lindgren was in 2004 voor het eerst in de theaters te zien en won gelijk vijf Musical Awards en vier Vlaamse musicalprijzen. Pippi, het beroemde meisje met oranje vlechten, komt samen met Tommie en Annika, het aapje Meneer Nilsson en haar paard Witje naar het theater. Samen zetten ze de boel weer flink op stelten. Dit seizoen maakt regisseur Jasper Verheugd er met Ivo de Wijs en Ronny Mosuse een wervelende voorstelling van. 

Na het succes van 2004 is Pippi weer terug in de theaters. Pippi wordt gespeeld door Hanna van Vliet, een knappe meid met veel zangtalent. Alle Pippi-kenmerken komen terug in de voorstelling: het aapje Meneer Nilsson, de Villa Kakelbont, de kist met gouden dukaten en uiteraard het paard Witje dat Pippi optilt. De liedjes van Ivo de Wijs en Ronny Mosuse maken de voorstelling tot een feest. Bij Pippi Langkous is het altijd lachen en je blijven verwonderen. De kinderen kunnen zich als echte Pippi’s verkleden en de voorstelling met veel plezier komen bijwonen.

De familievoorstelling Pippi Langkous is zondag 30 november twee keer te zien in TAQA Theater De Vest. Toegangskaarten kosten €19,50, voor kinderen €17,50 en kunnen worden gereserveerd via de website van het theater of via de kassa (dagelijks tussen 12:00 – 16:00 uur).

Pin It
Bekeken: 1583x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/