Alkmaar, 12 november 2014. De Repair Café dagen zijn inmiddels een bekend fenomeen in Alkmaar. Mensen kunnen er terecht met spullen die wellicht nog een tweede leven kunnen krijgen omdat er eigenlijk niet zoveel mis mee is. Nu zijn er landelijk de Senseo Repairdagen, want ook deze apparaten worden nog wel eens ten onrechte in de afvalbak gedumpt. In november valt ook de 'Europese week van de afvalvermindering', nog eens een extra motivatie om niet zomaar spullen weg te gooien die gerepareerd kunnen worden.

Senseo repair dagen worden in de gemeente Alkmaar gehouden op 15 november in Het Vlijthof, Beneluxplein 1 tussen 13:00 en 16:00 uur en woensdag 19 november in St. Pancras bij De Geist, Vinkenlaan 7, tussen 14.00 en 16.00 uur. Aan het eind van de maand, op zaterdag 29 november is er nog een gelegenheid in Blauwe Boom, Bart van der Leckstraat 1, tussen 13.00 en 15:30 uur. Meer informatie op de Repair Café Alkmaar website.

Pin It
Bekeken: 1814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/