Alkmaar, 04 november 2014. Vrijdag 7 november om 16.30 uur organiseert CDA Alkmaar een debat over ondernemen, economie en werkgelegenheid in Noord-Holland Noord en in het bijzonder in groot Alkmaar. Het debat zal plaatsvinden aan de sta-tafel in de campagnewinkel van het CDA, naast het stadhuis in de Langestraat. Ongedwongen, dus met een drankje en een hapje.

Een 100-tal ondernemers en de pers zullen worden uitgenodigd. Ondernemers uit de regio zijn van harte welkom bij dit debat. De volgende debaters nemen aan de sta-tafel plaats: Sybrand Buma (fractievoorzitter CDA 2e kamer), Jaap Bond (gedeputeerde NH), Anthoinette Geerts (ondernemer, GeertsMetaalwaren B.V.), Jelle Groeneveld (voorzitter Winkeliers Binnenstad Alkmaar), Gijs Schot (voorzitter Ondernemend Alkmaar) en Jan Roobeek (ondernemer in Alkmaar en creatief denker).

Er komen zes stellingen aan de orde, waarop een ieder enkele minuten kan ingaan. Enkele stellingen zijn: De politiek heeft eigenlijk maar marginaal invloed op het ondernemingsklimaat. De politiek moet winkeliers in deze moeilijke tijden steunen. Sociale dienstplicht voor alle jongeren is goed voor de vorming van jongeren.

Geïnteresseerden worden verzocht zich aan te melden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Pin It
Bekeken: 1169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/