Alkmaar, 04 november 2014. Singer-songwriting is helemaal hot. Het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland is een kijkcijferhit, de hitlijsten staan vol met nummers van singer-songwriters en ook op YouTube staan miljoenen filmpjes van muzikanten met zelfgeschreven nummers. Voor wie dit ook wil leren start bij Cool kunst en cultuur op 20 november een cursus singer-songwriting.

In de korte cursus van vijf lessen word je door een professionele singer-songwriter gecoacht in het schrijven van je eigen nummers en leer je hoe je jezelf hierbij kunt begeleiden. Je leert zo wat de grondbeginselen en principes van succesvol songwriting inhouden.

De cursus singer-songwriting wordt gegeven door Rob Mostert, een van de meest toonaangevende Hammondspelers van Nederland en leider van de Rob Mostert Hammond Group, inmiddels een veelgevraagde band voor (jazz-)festivals in binnen- en buitenland. Daarnaast is Rob eigenaar van In-Ovation Music, een studio gespecialiseerd in onder andere muziekproducties en cd-opnames. Bij Cool geeft Rob Mostert naast de cursus keyboardles, bandcoaching en meer. 

De cursus singer-songwriting vindt plaats bij Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard op donderdagavond van 20:00 tot 20:40 uur. De kosten bedragen €35,00 voor deelnemers tot 21 jaar en €42,35 voor deelnemers van 21 jaar en ouder. Inschrijven kan via de website van Cool of haal het inschrijfformulier bij de servicebalie van Cool kunst en cultuur.

Pin It
Bekeken: 1869x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/