Broek op Langedijk, 04 november 2014. De provincie Noord-Holland vervangt de Broekhornerbrug over het kanaal Alkmaar (Omval) Kolhorn in Broek op Langedijk. De brug is daarom afgesloten van 10 tot en met 15 november. De werkzaamheden veroorzaken ernstige verkeers- en geluidshinder.

De afsluiting van de Broekhornerbrug en de Prins Hendrikkade (ter hoogte van de brug) begint in de nacht van 9 op 10 november om 0.00 uur en duurt tot en met 15 november. Naar verwachting wordt alleen op 10 november ’s nachts gewerkt. Tijdens de afsluiting wordt het autoverkeer omgeleid. De bedrijven aan de Westdijk in Heerhugowaard blijven bereikbaar.

De fietsbrug naast de Broekhornerbrug blijft voor (brom)fietsers beschikbaar. Wel dienen (brom)fietsers in de periode van 10 tot en met 15 november rekening te houden met enkele verkeersstops van rond 10 minuten, in verband met de veiligheid. Daarnaast is het niet mogelijk via de Prinses Marijkestraat van en naar de Broekhornerbrug te rijden. Daarom worden (brom)fietsers omgeleid via de Uitvalsweg.

Op 10 en 11 november is het kanaal Alkmaar (Omval) Kolhorn ter plaatse van de Broekhornerbrug gestremd.

Voor vragen over de werkzaamheden, bel het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis). De werkzaamheden zijn ook te volgen via de pagina van de Broekhornerbrug en Twitter (@N242_Uitvoering).

Pin It
Bekeken: 1746x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/