Alkmaar, 03 november 2014. Per 1 november zijn Marcel en Leila van Waggendorff de nieuwe eigenaren van Café Jinx. Café Jinx is een café dat voornamelijk feesten en borrels organiseert. Het lijkt alsof de nieuwe eigenaren voortborduren op de bestaande formule van het café. Het doel is om gasten na het werk met vrienden lekker te laten borrelen en daarnaast besloten feesten vanaf 50 personen te organiseren. Deze worden volledig naar wens versierd en niks is te gek. Ook zal het café aantrekkelijk zijn voor voetballiefhebbers, met nadruk AZ-supporters. Café Jinx is ook af te huren voor vergaderingen, high wine en high beer middagen. Maar het echtpaar Waggendorff heeft ook plannen met bijvoorbeeld dart- en karaoke avonden.

Kersverse eigenaren Marcel en Leila Waggendorff verwachten dat de horecavergunning eind deze week binnen zal zijn. Dan zal zondag 16 november de heropening van Jinx gevierd worden.

 

Pin It
Bekeken: 2187x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/