Alkmaar/Lübeck (D), 03 november 2014. Vijf leden van het kata karateteam van sportinstituut Tom van der Kolk hebben zaterdag 1 november deelgenomen aan de Hanse Open in Lübeck, Duitsland. Anderhalf jaar geleden zette het katateam de eerste stap naar het buitenland om zich serieus te meten met de internationale top. Eén keer werd een vierde plaats behaald, maar echt internationaal eremetaal ontbrak nog. Tot afgelopen zaterdag. Erol Ayyildiz pakte de titel en Ikrame Bounab behaalde het zilver.

Vijf karateka’s waren door het Sportinstituut uitgezonden om deel te nemen aan de Hanse Open. Daar wachtte sterke concurrentie uit vooral Duitsland en Denemarken. De successen van Erol Ayyildiz en Ikrame Bounab geven kleur aan de ambitie die het karateteam heeft op internationaal vlak. Maar er zijn op het nationale vlak ook nog genoeg ambities te verwezenlijken. Over twee weken staat het NK in Apeldoorn op het programma. Drie (voormalig) kampioenen van het Sportinstituut die in het bezit zijn van een totaal aan zeven nationale titels zullen hier aan gaan deelnemen. Het team hoopt minimaal één nieuwe titel aan het rijtje toe te voegen.

Foto: de afvaardiging van Tom van der Kolk in Lübeck, met tweede van links Erol Ayyildiz en in het midden Ikrame Bounab.

20141003 vdkolk hanseopen

Pin It
Bekeken: 1323x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/