Alkmaar, 03 november 2014. Vanaf maandag 17 november is het weer mogelijk deel te nemen aan het succesvolle beweeg- en afslankprogramma ‘Swimming Obese’ in de Hoornse Vaart. Het programma duurt twaalf weken en wordt verzorgd in samenwerking met leefstijlcoach/gewichtsconsulent Anouk Kroone. Voor wie meer informatie wilt over het programma worden zaterdag 8 november twee voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Het programma ‘Swimming Obese’ heeft inmiddels al enkele keren gedraaid in de Hoornse Vaart, met groot succes. Het is voor zowel dames al heren toegankelijk en bestaat uit een intensieve en preventieve cursus, waarbij het aanleren van gezonde eetgewoonten en op een verantwoorde wijze zelfstandig leren sporten voorop staan. Dit met het doel overgewicht te voorkomen en verminderen. Gedurende twaalf weken worden de deelnemers intensief begeleid op het gebied van bewegen en gezonde voeding, zowel individueel als in groepsverband, in het water en ‘op het land’.

Het programma is in eerste instantie gericht op volwassenen. De kosten zullen per persoon verschillen, afhankelijk van de tegemoetkoming die de zorgverzekering verzorgt. Op zaterdag 08 november worden er in de Hoornse Vaart twee voorlichtingsbijeenkomsten gehouden voor wie interesse heeft en meer wil weten. De eerste duurt van 09.30 tot 10.30, de tweede van 11.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan bij de receptie van zwembad de Hoornse Vaart. Meer informatie op de website van Alkmaar Sport.

Pin It
Bekeken: 1126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/