Alkmaar, 30 oktober 2014. Een Alkmaarse is kandidaat bij de verkiezing Hulp van het Jaar 2014. Haar naam is Lily Visser en ze is kunstzinnig therapeut. Met individuele begeleiding zorgt zij ervoor dat mensen meer zelfinzicht krijgen. Visser: "Door middel van tekenen, schilderen, boetseren en/of steenbewerking komt het innerlijk in beweging en kun je jezelf weer in evenwicht brengen. Het proces werkt harmoniserend, soms ook confronterend. Iedereen is welkom in de praktijk, ook mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.”

Tot en met 16 november kan er gestemd worden op de hulpen en in de week van 17 november wordt de winnaar van deze felbegeerde titel en de prijs, een droomovernachting, bekend gemaakt. Stemmers kunnen ook mooie prijzen winnen. Stemmen op Lily Visser kan op de website Hulp van het Jaar / Lily Visser.

Pin It
Bekeken: 1809x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/