Heerhugowaard, 30 oktober 2014. Op zondag 9 november wordt Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard weer omgetoverd tot peuterparadijs voor het jaarlijkse Peuterfestival. Vanaf 9.30 uur kunnen peuters genieten van fantasierijke voorstellingen, kennismaken met muziek en theater in diverse workshops, spelen in het kabouterbos of hun eigen kaboutermuts versieren in het kinderatelier.

Er zijn maar liefst vier speciale peutervoorstellingen tijdens het Peuterfestival. In de grote zaal staat 'Op de boerderij' van Het Zandkasteel; Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleven op de boerderij weer vele avonturen. In de overige zalen van Cool staan de voorstellingen Floddertje (naar het beroemde verhaal van Annie M.G. Schmidt), De toren van geluid waarin de peuters met houten muziekobjecten op ontdekkingsreis gaan in hun dagelijkse leefomgeving en de kijk- voel- en luistervoorstelling Wi Wa Wit.

De hele ochtend zijn er ook workshops voor peuters. In de workshop Muziek op schoot worden liedjes geleerd voor op schoot en voor bij de dagelijkse handelingen. Peuters kunnen in de Workshop Theater even kruipen in de huid van een kabouter. Daarnaast is het Kinderatelier van Cool geopend waar de kinderen hun eigen kaboutermuts kunnen versieren.

De foyer en het café van Cool is tijdens het Peuterfestival omgetoverd tot kabouterbos. Daar mogen de peuters helpen met de dagelijkse taken van de kabouters, zoals hout sprokkelen, boeketjes maken, het grind harken en soep koken. En na het klussen kunnen ze even uitrusten onder een van de paddenstoelen.

Meer informatie over aanvangstijden, toegangsprijzen en dergelijke op de website van Cool.

Pin It
Bekeken: 1962x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/