Alkmaar, 30 oktober 2014. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan Aan de Vaart vastgesteld. Hiermee is het mogelijk geworden om welstandsvrij te bouwen op die locatie. De reacties op het plan waren zeer positief. De raadsleden zien met veel belangstelling er naar uit wat toekomstige kopers hier aan eigen woningbouw gaan realiseren. De verkoop van de vrije kavels start naar verwachting in het laatste kwartaal van 2015. Wethouder Elly Konijn (D66): “Vaart is een unieke locatie voor welstandsvrij bouwen tegenover het prachtige natuurgebied Oudorperhout.

Vaart is de marketing naam waaronder het huidige sportpark Hoornse weg (DFS terrein) wordt ontwikkeld. De gemeente wil met de naam Vaart de dynamiek weergeven die past bij welstandsvrij bouwen. Volgens het gestelde kader van de gemeenteraad is het bestemmingsplan flexibel om in te kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. De huidige en toekomstige bewoners krijgen een belangrijke rol bij de keuzes voor de invulling van de openbare ruimte.

20141030 vaart

Pin It
Bekeken: 1796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/