Regio Alkmaar, 27 oktober 2014. De politie heeft afgelopen weekend totaal veertien bestuurders aangehouden vanwege het rijden onder invloed van alcohol. Tegen alle drankrijders is proces-verbaal opgemaakt.

Tijdens een alcoholcontrole op de Vondelstraat in Alkmaar werden in de nacht van zaterdag op zondag van de 474 blazers acht aangehouden met teveel op. Drie van de acht waren bromfietsers.

De nacht ervoor betrapte de politie op de Kennemerstraatweg in Alkmaar drie automobilisten op teveel drankgebruik en nog een bromfietser op de Zeeweg in Castricum. Op de Zeeweg werden 766 bestuurders gecontroleerd en op de Kennemerstaatweg 169. Die vrijdagavond werd ook op de Landweg in Bergen gecontroleerd. Van de 329 weggebruikers bleek er eentje teveel gedronken te hebben.

Pin It
Bekeken: 1121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/