Alkmaar, 27 oktober 2014. Een 46-jarige bromfietsster uit Alkmaar raakte in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.00 uur ernstig gewond bij een eenzijdig ongeval op de Zeswielen, nadat zij in de stad wat gedronken had met haar zoon. De vrouw is ter plaatse verzorgd door het ambulancepersoneel en later vervoerd naar het ziekenhuis. Tijdens de hulpverlening sloeg de sfeer onder omstanders - er was veel bekijks - om en twee 20-jarige mannen dusdanig verstorend handelden dat agenten hen hebben aangehouden. 

Een van de twee jongeren had een foto gemaakt van het slachtoffer en de politie wilde dat hij deze verwijderde. Dat leverde blijkbaar nogal wat onvrede op. De omstanders lieten het slachtoffer en de hulpverleners niet met rust, ondanks vorderingen om te vertrekken. De zoon van het slachtoffer zei tegen een NHD-verslaggever: "Terwijl ik daar stond tussen de dronken toeschouwers werd mijn moeder uitgelachen en uitgescholden. Dat is te respectloos." Hij vermoedt ook nog eens dat haar portemonnee geroofd is terwijl ze daar bewusteloos lag. Zijn moeder ligt in het ziekenhuis met vier gebroken ribben, een gebroken arm, gebroken sleutelbeen en gebroken schouderblad. De situatie was dusdanig ernstig haar keel doorgeprikt moest worden om zuurstof toe te dienen.

 

Pin It
Bekeken: 1769x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/