Amsterdam/Koedijk, 27 oktober 2014. Talent Mayra Burger heeft zaterdag met haar zwemclub ZPCH Hoofddorp goed gepresteerd op de KNZB Interregio Synchroonzwemmen. De 13-jarige Koedijkse was een van twaalf meisjes die buiten mededinging meededen in de leeftijdscategorie 14 - 17 jaar van de techniekkampioenschappen in Amsterdam. Ze liet een zeer goede indruk achter te midden van zo'n honderd oudere meisjes. Zouden de jonge meiden van ZPCH niet buiten mededinging hebben meegedaan, dan kon voor hen een notering binnen de top 40 worden opgeschreven en dat is uniek.

Mayra Burger heeft eerder dit jaar de overstap naar de Hoofddorpse vereniging gewaagd omdat zij daar deels toch al bij trainde via de KNVB talentenselectie. Daarmee toont ze hoe ambitieus ze is, want het betekent nogal wat reizen en plannen voor de jonge Koedijkse en haar ouders.

Foto: Team ZPCH met Mayra Burger (met bril)

 

Pin It
Bekeken: 1117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/