Alkmaar, 16 september 2014. Het Openbaar Ministerie heeft vorige week 15 maanden cel, waarvan 5 voorwaardelijk, geëist tegen een 47-jarige Heerhugowaarder vanwege dreigend en gevaarlijk rijgedrag. Ook eiste de officier van justitie een ontzegging van de rijbevoegdheid voor de duur van 15 maanden.

De Heerhugowaarder, lid van de 'outlaw motor gang' Trailer Trash Travellers, zou in de nacht van 22 op 23 februari in West-Friesland met zijn auto een rood stoplicht hebben genegeerd en daarbij bijna op een politieauto zijn gebotst. De agenten zetten de achtervolging in. De man zou meermalen stoptekens hebben genegeerd en met hoge snelheid en gedoofde lichten over de smalle weggetjes in het gebied hebben gereden. Ook zou hij dreigend op enkele politieauto's zijn afgereden, een politieauto daadwerkelijk hebben aangereden en hebben geprobeerd er een van de weg te rijden. Uiteindelijk raakte hij de controle over zijn auto kwijt en belandde in een sloot.

De rechtbank Noord-Holland doet over 2 weken uitspraak.

Pin It
Bekeken: 1011x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/