Alkmaar, 16 september 2014. Echtpaar Mike B. (46) en Brenda van E. (42) uit Avenhorn kregen aanvankelijk een eis van 1,1 miljoen euro tegen zich van het Openbaar Ministerie. Dit volgens de 'pluk ze' regeling, die het mogelijk maakt om onrechtmatig verworven geld te 'plukken'. Maar in april was alleen bewezen verklaard dat het echtpaar aan de Van Teylingenlaan in Heerhugowaard aan hennepteelt deed. Dat geldt niet voor mogelijk meer teelt over een periode van vijf jaar. Gevolg is dat de eis verlaagd is naar 450.000 euro, dit stelt het NHD.

De officier van justitie wil echter het hoger beroep afwachten waarin de kwestie over de complete tijdspanne op tafel ligt. De advocaat van B. vond dat te lang duren. De rechtbank stelde dat er voldoende materiaal was om over twee weken uitspraak te doen over Waardse teelt. Opmerkelijk is dat zowel Van E. als de rechtbank geen contact hebben kunnen krijgen met haar advocaat. Voor de vrouw van B. is de zaak dan ook voor zes weken opgeschort.

Pin It
Bekeken: 1117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/