Alkmaar, 09 september 2014. Zondag 14 september organiseert tuinvereniging De Kromme Sloot het Oogstfeest, voorheen de productendag genaamd. Het doel van deze dag is te laten zien hoe leuk het is om een volkstuin te hebben. Het Oogstfeest is gratis en toegankelijk voor iedereen die graag eens wilt zien hoe de tuinen erbij liggen.

Tijdens het Oogstfeest worden allerlei producten verkocht van het complex zoals groenten en fruit, eigen gemaakte jam, crème en men kan gereedschap laten slijpen. Ook de heemtuin is open voor alle bezoekers en kunnen zij, als zij dat willen, een rondleiding krijgen. Daarnaast zijn er kinderactiviteiten en er is muziek, een kunstroute, demonstratie raku stoken, een pompoenenwedstrjid en er zijn lekkere hapjes. Leuke bijkomstigheid is dat er een kraam komt van de KNNV, de vereniging voor veldbiologie. De opbrengst van Het Oogstfeest gaat naar de vereniging.

Aanvang 10.00 uur, einde 15.00 uur. Adres: Olympiaweg, linksaf bij het CBR gebouw de weg volgen tot de brug. Kijk voor meer informatie op de website van De Kromme Sloot.

Pin It
Bekeken: 1851x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/